Η εταιρεία μας παράγει:

Και συνεργάζεται με:

προσφέροντας έτσι μια ολοκληρωμένη γκάμα εξειδικευμένων συμπληρωμάτων για κάθε φάση ζωής του ζώου και για κάθε ιδιαίτερη ανάγκη του.

 

Η πολυμορφικότητα των προϊόντων μας έχει σαν στόχο την εξατομικευμένη κάλυψη των αναγκών κάθε ζώου, με στοχευμένο τρόπο δράσης,  και την μεγιστοποίηση της χρηστικής αξίας του προϊόντος.

ΙΣΟΡΡΟΠΙΣΤΕΣ

Η ΦΑΡΜΑ ΜΠΛΟΚ παράγει και διαθέτει μια ολοκληρωμένη σειρά ισορροπιστών για όλα τα παραγωγικά ζώα και τα ζώα φάρμας , για κάθε στάδιο της ανάπτυξής τους και σε διάφορες συσκευασίες και μορφές για να είναι δυνατή η χρήση τους από κάθε κτηνοτρόφο.

Όλοι οι ισορροπιστές μας είναι μελασόμενοι με διακριτά ποιοτικά οφέλη και διατίθενται και σε μορφή πλάκας λείξεως.

Ως παραγωγοί, παρέχουμε δυνατότητα σχεδιασμού και παρασκευής εξατομικευμένων ισορροπιστών, κατάλληλων για να καλύπτουν τις ανάγκες των δικών σας ζώων.

ΠΛΑΚΕΣ ΛΕΙΞΕΩΣ

Οι μελασόμενες πλάκες λείξεως της ΦΑΡΜΑ ΜΠΛΟΚ με σύνθεση ισορροπιστή προσφέρουν σημαντικά οφέλη στα ζώα στα οποία χορηγούνται.

Είναι ιδιαίτερα εύχρηστες και διατίθενται σε διάφορες συσκευασίες για να εξυπηρετούν όλους τους τύπους μονάδων.

Παρέχουν στα ζώα όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται καθημερινά για να καλύψουν τις ανάγκες τους.

Εξατομικευμένης σύνθεσης πλάκες λείξεως παράγονται κατόπιν παραγγελίας.

ΥΓΡΑ & ΥΔΑΤΟΔΙΑΛΥΤΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ

Τα προϊόντα της σειράς αυτής είναι ευδιάλυτα στο νερό, εύκολα στην χρήση, και απευθύνονται σε όλα τα ζώα φάρμας.

Διατίθενται σε μικρές συσκευασίες για να είναι φιλικά και για οικιακή χρήση.

ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΙΤΗΡΕΣΙΟΥ & ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Το προσωπικό της ΦΑΡΜΑ ΜΠΛΟΚ βρίσκεται καθημερινά στην διάθεσή σας για την κατάρτιση ενός ισόρροπου σιτηρεσίου σε συνεργασία με τον κτηνίατρό σας, βασιζόμενο στις ανάγκες των ζώων σας, και προσαρμοσμένο στις διαθέσιμες πρώτες ύλες σας, με βασική παράμετρο πάντα την ελαχιστοποίηση του κόστους, και με κύριο στόχο την δημιουργία υγιών και εύρωστων ζώων, σταθερά αποδοτικών στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας η εταιρεία παρέχει την δυνατότητα παρασκευής εξατομικευμένων προϊόντων κατάλληλων να καλύπτουν τις ιδιαίτερες ανάγκες των ζώων σας, στην μορφή που σας ταιριάζει.

Παραμένουμε πάντα ανοιχτοί για συζήτηση, διερεύνηση και σχεδιασμό νέων προϊόντων.

Η διακριτή μορφολογία των προϊόντων μας τα καθιστά εύκολα αναγνωρίσιμα και δύσκολα αναπαραγόμενα.

ΒΟΛΟΙ Vetalis Technologies

Οι βόλοι της Vetalis Technologies βασίζονται στην πατενταρισμένη ηλεκτρολυτική τεχνολογία bolus που επιτρέπει τον καλύτερο έλεγχο της παροχής ιχνοστοιχείων. Αποσυντίθενται σταδιακά (από λίγες ώρες έως αρκετούς μήνες) στην μεγάλη κοιλία του ζώου και απελευθερώνουν τα δραστικά τους συστατικά εντός ενός δεδομένου χρόνου.

Οι βόλοι Vetalis είναι ιδανικό συμπλήρωμα για τα ζώα υψηλής παραγωγικότητας για την μείωση του φαινομένου των μεταβολικών ασθενειών (κέτωση, οξέωση, φλεγμονές κτλ).

100% ΦΥΤΙΚΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ HSDI

Τα συμπληρώματα της HSDI είναι 100% φυτικά και απευθύνονται σε ζώα εκτροφής. Με φυσικό τρόπο και σεβασμό στο περιβάλλον εξισορροπούν το ανοσοποιητικό σύστημα των ζώων και προσφέρουν στους κτηνοτρόφους μια πιο υγιεινή και πιο οικονομική εναλλακτική λύση για τον περιορισμό της χρήσης αντιβιοτικών στις εκμεταλλεύσεις και την διατήρηση της καλής διαβίωσης των ζώων.

ΣΕΙΡΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

για Παραγωγικά & ζώα Φάρμας
Ovi

 |

Sui

 |

 Gallo

 |

 Equo

για Οικόσιτα Ζώα
Εξειδικευμένα Βιταμινούχα Σκευάσματα

 |

 |

 Ruminants