Τον Σεπτέμβριο του 2017 είχαμε την χαρά να υποδεχτούμε στην εταιρεία μας τον κ. Mathieu Angelidis υπεύθυνο της εταιρείας HSDI France.

Η HSDI France ιδρύθηκε από τον φυσικό και εφευρέτη κ. Jean Angelidis, ο οποίος μετά από χρόνια έρευνας για την εύρεση μιας εναλλακτικής λύσης στην χρήση χημικών προϊόντων, κατέληξε στην ανάπτυξη μιας τεχνικής την οποία στην συνέχεια και πατεντάρισε. Η τεχνική αυτή  χρησιμοποιεί φυσικοχημικές ιδιότητες οργανικών στοιχείων, που μπορούν να καταστρέψουν παθογόνους μικροοργανισμούς σε ανθρώπους και ζώα διατηρώντας παράλληλα την πρεβιοτική ισορροπία. Η HSDI ενσωμάτωσε την πατενταρισμένη αυτή τεχνολογία βιολογικής απορρύπανσης σε διαφορετικές κατηγορίες προϊόντων (Ενεργά αποσμητικά χώρου, προϊόντα για Άλογα, Κτηνιατρικά, Παραφαρμακευτικά, Καλλυντικά & προϊόντα υγιεινής, καθαρισμός σπιτιού).

Αφού γνωρίσαμε  την κτηνιατρική γκάμα προϊόντων της HSDI και μάθαμε αναλυτικά τον τρόπο δράσης των 100% φυσικών συστατικών της, βρήκαμε μαζί με τον κ. Angelidi ένα κοινό έδαφος για την ενσωμάτωση των προϊόντων της HSDI στον κατάλογο προϊόντων της ΦΑΡΜΑ ΜΠΛΟΚ και ακολούθως υπογράψαμε το σύμφωνο εμπιστοσύνης και εχεμύθειας.

Τα προϊόντα της HSDI είναι 100% φυσικά (βότανα και μπαχαρικά) και έχουν ως σκοπό να εξισορροπήσουν το ανοσοποιητικό σύστημα των ζώων και να περιορίσουν την χρήση των αντιβιοτικών στις κτηνοτροφικές μονάδες και στις φάρμες.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το σαιτ της εταιρείας:

https://hsdifrance.fr/